Welkom

Welkom op mijn site!

De site is nog onder constructie, maar je kan wel vast een kleine indruk van mijn werk krijgen. Neem een kijkje in mijn portfolio, daar staan al een paar voorbeelden van mooie magazines die ik vormgeef. Rest volgt, dus hou deze site in de gaten.

Ben je op zoek naar iemand die een huisstijl voor je kan ontwikkelen, een illustratie wil laten maken of kan je extra hulp gebruiken op de redactie van jouw magazine, bel of mail me gerust!
Dat mag naar kirsten@asedesign.nl of +31 6 24517398

KRO-NCRV Sterren in het Wild

Sterren in het Wild Programmaboekje voor kinderen van 2-12 jaar, om handtekeningen van hun sterren te verzamelen, met extra stickervel. En alle info van het programma van de dag en plattegrond van Dierenpark Amersfoort waar het evenement plaats vond.

Ook alle aankleding van het Dierenpark verzorgd voor die dag.